My Nametags Labels voor Verzorgingshuizen

My Nametags labels worden landelijk door honderden verzorgingshuizen gebruikt.

Care home staff and resident

Perfect voor Verzorgingshuizen

Duurzaam en van uitstekende waarde, My Nametags labels zijn de perfecte keuze voor bewoners van verzorgingstehuizen, voor mensen die gemeenschappelijk wonen en voor rust en respijthuizen. De labels kunnen snel en eenvoudig door personeel of familieleden worden aangebracht en zijn bestand tegen vele was -en droogbeurten en blijven jaren zitten. We gebruiken geen schadelijke chemicaliën bij het produceren van onze labels, dus zorgen ze niet voor irritatie.

My Nametags labels on slippers in a care home

Labels voor speciale leerbehoeften

Onze gekleurde naamlabels kunnen bruikbaar zijn voor personen met speciale leerbehoeften. Naast het gebruik ervan in gemeensschappelijke leef -en leerruimten, kunnen de leuke en opvallend gekleurde icoontjes samen met een duidelijke naam op de label, er voor zorgen dat de ongerustheid en bezorgdheid van betreffende persoon vermindert.

My Nametags name tags on a bottle in a residential home for the elderly

Welke Labels?

Zwart en Wit Instrijk Labels

Onze zwart en wit instrijklabels en sticker labels zijn populair onder verzorgingshuizen. Ze kunnen in enkele seconden direct op kleding worden gestreken en verschuiven niet. Ze zijn 100% waterbestendig, opgewassen tegen slijtage en kunnen zowel het dagelijkse gemeenschappelijk wonen als het dagelijkse schoolleven goed doorstaan. Ze dienen direct op de kleding worden aangebracht. Ze vormen de perfecte oplossing wanneer u kleding labelt zonder aanwezige was-labels, zoals sokken, ondergoed en pyjama’s. Ze zijn ook ideaal om kleding te labelen voor bewoners die liever geen was-labels in hun kleding hebben. Voor maar €18,95 voor 120 instrijk labels, is dit een voordelige optie.

Gekleurde Instrijk Labels

Net zoals onze zwart en wit instrijk labels, komen onze gekleurde instrijk labels met een 10 jaar was-garantie. De levendige kleuren en personaliseer opties zorgen ervoor dat een label zo ontworpen kan worden dat het de persoonlijkheid of interesses reflecteert van betreffend persoon en kunnen helpen dat ze zelf hun eigen kleding kunnen identificeren. Ze kunnen in enkele seconden worden aangebracht en met 56 labels in een set, kunnen alle belangrijke kledingstukken worden gelabeld.

Gekleurde Sticker Labels

Gekleurde sticker labels kunnen zowel op kleding als op persoonlijke spullen worden aangebracht. De 1000-den ontwerpmogelijkheden maken het mogelijk dat de labels volledig gepersonaliseerd kunnen worden en daarmee de persoonlijkheid of interesses van uw bewonder of familielid kunnen reflecteren. Ze blijven op hun plek in de vaatwasser, wasmachine en sterilisators en zijn wrijving bestendig.

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Moeiteloos te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, strijkijzers en meer.

1 set van 56 naamlabels voor €16,95