My Nametags voor scholen en opvang

Mijn Nametags labels zijn essentieel voor scholen of kinderdagverblijven. Onze naamlabels kunnen het probleem van het verlies van eigendommen aanzienlijk verminderen.

My Nametags labels zijn perfect voor gebruik in het alledaagse schoolleven. Kleine kinderen vinden altijd wel een manier om spullen in de klas of op het schoolplein te verliezen. Gelukkig kunnen onze labels voor alles worden gebruikt, van schoolkleding tot schrijfgerei en accessoires. Door simpelweg een kleine gekleurde label in een kledingstuk te plakken, kan dit er voor zorgen dat verloren items weer terugkomen bij de eigenaar en een hoop tijd besparen onder schoolpersoneel voor onnodige administratie.

My Nametags namatags for School Uniforms

Perfect voor schoolkleding & spullen

My Nametags school labels zijn perfect voor het alledaagse schoolleven en de labels blijven was na was zitten. Het is mogelijk om de naam van de groep of klas op een naamlabel te zetten samen met hun naam en eventueel een telefoonummer van de ouders/verzorgers. Veel ouders zetten ook de naam van de school op de naamlabel om er zo voor te zorgen dat verloren voorwepren weer terug naar school komen.

My Nametags gekleurde stickers kunnen in (school) kleding worden geplakt en blijven zitten tijdens de was, kortom ideaal voor school. Ze worden geplakt op een aanwezig was-etiket of samenstelling label in de kleding en blijven jaren zitten. Onze naamlabels kunnen ook gebruikt worden voor gymspullen of welk ander kledingstuk of voorwerp dan ook, zoals gymtassen, lunchtrommels, flessen en boeken, CD’s en DVD’s. De labels kunnen ook gebruikt worden om schoenen te labelen. De school labels buigen makkelijk om hoeken heen en zijn eenvoudig aan te brengen. Onze labels zijn voor ouders makkelijk te ontwerpen en te bestellen.

My Nametags labels for Nursery

Naamlabels in kinderopvang

My Nametags labels zijn essentieel voor kinderen in de kinderopvang om er voor te zorgen dat hun favoriete truien of knuffels ook weer mee terug naar huis komen. Zeer bruikbaar voor ouders en personeel op de kinderopvang. Onze leuke ontwerpen helpen kleuters ook om hun eigen spullen te herkennen. Naamlabels zijn geweldig voor tassen, truien, jassen en zelfs schoenen.

My nametags gekleurde stickers kunnen eenvoudig op een was-label of samenstelling label worden geplakt in de kleding. Het is niet nodig om de label in te strijken of te naaien! De gekleurde stickers kunnen natuurlijk ook gebruikt worden in schoenen, op spullen, tassen en boeken. Met één set naamlabels kan alles wat een kind in de opvang nodig heeft, worden gelabeld. U kunt kiezen uit een bijna oneindige variatie van gekleurde achtergronden, ontwerpen, lettertypen en lettertype kleur, dus nu is het nog makkelijker om de kleding van kinderen te herkennen en om het probleem van verloren spullen te verkleinen.

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Eenvoudig te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, instrijklabels en meer.

1 set van 56 naamlabels vanaf €16,95